Project Kew

This was a project we carried out on behalf of Cameron Neil the director of Neil Architecture who is a long standing client of ours. The project was to renovate his own family home. Updating and landscaping the pool area and adding on an extension to the front of the house to create a five bedroom, three bathroom, two living area family home. There was a lot of intricate details involved in this project such as creating a cantilever stairs over a formed concrete bbq which was integrated into the custom made concrete steps leading from the garage to the entertaining area. Also details such as timber relief retaining walls around the pool area, custom made spotted gum outdoor table and chairs, Custom made american oak Bed and Bedhead, Concealed fireplace and bluestone hearth in the living area.

Cameron Neil – Neil Architecture

“Stuart Innes of Finnes Building Group carried out works as both a carpenter and a builder on both my office and Private home over the period 2014-2019. Stuart has a methodical and measured approach to construction, he is a thinker and valuable contributor to problem solving. He has a keen interest in detail and a lateral mindset. Stuart is happy to work with the design team to achieve the most efficient outcome without compromise to the aesthetic. As a boss he surrounds himself with a good crew of carpenters and resides over a predominantly happy site with a can do attitude. Stuart is a rounded character with diverse skills and interests, he enjoys a challenge gets along well with his colleagues and takes his commitment to a project most seriously. We look forward to a continued mutually beneficial relationship into the future.”

CAMERON NEIL - Director of Neil Architecture

Owner, House Renovation Kew House